Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Event spaces

PLNT is de perfecte locatie voor zakelijke evenementen en borrels. Zo kun je midden in onze bruisende omgeving vergaderen, workshops of trainingen geven of bedrijfspresentaties houden.

De Front Office is minimaal 40 uur per week bemand voor een gastvrij ontvangst en al uw vragen.

Wij beschikken over zalen van 14 tot 170 personen. Van vergaderzaal tot presentatie ruimte, van café tot brainstorm; alles is mogelijk! Daarnaast zijn we bij PLNT zeer flexibel; we kijken altijd of we aan specifieke wensen kunnen voldoen. De zalen zijn te huren op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur en in de avonden en weekenden tegen een meerprijs van €20,- per uur.

De zalen worden aangeboden inclusief meubilair, AV-middelen en flip-over met papier en stiften. Wifi is op aanvraag (gratis) beschikbaar. Werkt u op Eduroam? Dan kunt u direct inloggen op ons netwerk!

Bij PLNT hanteren wij vanaf 25 september 2021 het volgende aantal personen per zaal. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen bijeenkomsten met toegangscontrole (lees hier verder voor meer informatie over de werkwijze) en bijeenkomsten zonder toegangscontrole.

Henry Ford room

De ‘Henry Ford room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 6 luxe stoelen. De ruimte is klassiek gestyled met retro lampen en rode tinten. Inclusief: groot scherm met HDMI / VGA aansluiting, één flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop. Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in vergaderopstelling.

Met toegangscontrole: 10 personen

Zonder toegangscontrole: 10 personen

Uur: €60,- | Dagdeel (4 uur): €198,- | Dag (8+ uur): €372,-

Ik wil graag huren >

Elon Musk Room

De ‘Elon Musk room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 6 luxe stoelen. De ruimte is futuristisch gestyled met lampen uit een 3D-printer en blauwe tinten. Inclusief: groot scherm met HDMI / VGA aansluiting, flip-over met papier en stiften, groot whiteboard en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop. Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in vergaderopstelling.

Met toegangscontrole: 10 personen

Zonder toegangscontrole: 10 personen

Uur: €60,- | Dagdeel (4 uur): €198,- | Dag (8+ uur): €372,-

Ik wil graag huren >

The Arena

The Arena heeft een open, groene en industriële uitstraling. De ruimte wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. De ruimte is perfect te combineren met The Launch zaal voor Hackathons of andere werksessies. Er staan hier 2 ronde tafels, 3 hoge tafels, 2 smalle bartafels en een ludiek “greenhouse” met in totaal (werk)plek voor maximaal 12 personen. Inclusief: klein podium, verrijdbaar TV-scherm met HDMI aansluiting, één flipover met papier en stiften en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop. Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in werkgroep opstelling (maximaal 12 personen).

Met toegangscontrole: 33 personen

Zonder toegangscontrole: 25 personen

Uur: €85,- | Dagdeel (4 uur): €280,50 | Dag (8+ uur): €527, –

Ik wil graag huren >

The Launch

Op zoek naar een meer unieke zaal voor jouw bijeenkomst? The Launch heeft een open en industriële uitstraling. Door deze grote open ruimte te gebruiken als event zaal creëer je een uniek event in een inspirerende omgeving. Deze event en workshop ruimte is ideaal voor (grote) bedrijfspresentaties, break-out sessies en cursussen. Inclusief: podium met katheder, beamer en geluidsinstallatie met HDMI aansluiting, twee handmicrofoons, één flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop. Opstelling: de zaal wordt standaard opgeleverd in werkgroep opstelling voor 16-20 personen. In overleg kan de ruimte in een andere opstelling opgeleverd worden.

Met toegangscontrole: 112 personen

Zonder toegangscontrole: 75 personen

Uur: €150,- | Dagdeel (4 uur): €495,- | Dag (8+ uur): €930,-

Ik wil graag huren >

Spotlight

De ‘Spotlight’ is een grote plenaire zaal met een totaalcapaciteit voor 20 personen; 16 luxe stoelen in theateropstelling en een stoere houten tribune voor nog eens 4 personen. Deze zaal is uitermate geschikt voor (grotere) bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen. Inclusief: podium met katheder, beamer met groot scherm en geluidsinstallatie met HDMI / VGA aansluiting voor laptop. Gebruik van computer met internet/USB-stick ook mogelijk. Eén handmicrofoon en één clip-on microfoon. Eén flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop. Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in presentatie opstelling voor 20 personen. 

Met toegangscontrole: 67 personen

Zonder toegangscontrole: 45 personen

Uur: €120,- | Dagdeel (4 uur): €396,-  | Dag (8+ uur): €744,-

Ik wil graag huren >

The Playground

The Playground is een zeer geschikte zaal voor bijvoorbeeld onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. De zaal heeft een capaciteit van maximaal 24 personen. Inclusief: beamer met groot beeldscherm en aansluiting met laptop via HDMI/VGA of vaste computer. Groot whiteboard, één flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop, podium en microfoon. Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in werkgroepjes opstelling (24 personen). U bent vrij om zelf de zaal in een andere opstelling te zetten. (Dit moet vanaf nu in overleg met ons!) 

Met toegangscontrole: 45 personen

Zonder toegangscontrole: 30 personen

Uur: €90,- | Dagdeel (4 uur): €297,- | Dag (8+ uur): €558,-

Ik wil graag huren >

The Brainstorm

The Brainstorm is een zeer geschikte zaal voor b.v. onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. De zaal heeft een maximale capaciteit van 12 personen. Inclusief: twee beamers met twee beeldschermen met VGA/HMDI aansluiting voor de laptop of vaste computer met geïntegreerd geluidssysteem. Groot whiteboard, één flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop. Opstelling: deze zaal wordt standaard opgeleverd in werkgroepjes opstelling (12 personen). U bent vrij om de zaal zelf in een andere opstelling te plaatsen. (Dit moet vanaf nu in overleg met ons!)

Met toegangscontrole: 30 personen

Zonder toegangscontrole: 20 personen

Uur: €75,- | Dagdeel (4 uur): €247,50 | Dag (8+ uur): €465,-

Ik wil graag huren >

The Whiteboard

The Whiteboard heeft een open en industriële uitstraling volledig in het wit. De zaal wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. Deze ruimte is ideaal te combineren met de PLNT Large en PLNT Small zalen voor grote events. Inclusief: verrijdbaar TV-scherm met HDMI aansluiting voor de laptop, één flipover met papier en stiften en wifi(op aanvraag). Exclusief: laptop. Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in schoolopstelling voor 8 personen.

Met toegangscontrole: 22 personen

Zonder toegangscontrole: 15 personen

Uur: €75,- | Dagdeel (4 uur): €247,50 | Dag (8+ uur): €465,-

Ik wil graag huren >

Café De Binnentuin

Binnen PLNT bevindt zich ‘De Binnentuin’, een unieke plek waar met liefde en aandacht eten en drinken geserveerd wordt. Vanuit de visie dat goed eten en drinken bereid dienen te worden met goede ingrediënten. De Binnentuin leent zich uitstekend voor een bakkie versgemalen koffie, lunch, borrel, diner of feestje. Er is er in totaal plek voor maximaal 100 personen. 

De prijs gaat in overleg.

Ik wil graag huren >

Daktuin The Roof

Op het dak van PLNT bevindt zich ‘The Roof’, een circulaire en innovatieve daktuin in het hart van het Singelpark. Met deze groene testlocatie biedt PLNT ruimte voor experimenten, workshops en brainstormsessies. Ook is het horeca paviljoen, met een prachtig uitzicht, zeer geschikt voor een borrel of feestje. Er is er in totaal plek voor maximaal 100 personen.  De duurzame showcase en testomgeving biedt ook ruimte aan initiatieven op onder andere het gebied van groene daken, zon- en windenergie, sensortechnologie en voedselproductie. 

Uur: €100,- | Dagdeel (4 uur): €250,-

Ik wil graag huren >

The Field | Het Paviljoen

Het Circulair Paviljoen is ons paradepaardje. Door alle glazen wanden kijk je zo het park in kijken en lijk je op te gaan in de natuur. Door de vele ramen en het hoge plafond voelt alles ruimtelijk aan. De huidige capaciteit – Coronaproof – is 25 gasten. Ook is de ruimte voorzien van een (koffie)bar en heel belangrijk toiletten! De perfecte locatie voor jouw event in het groen!

Dagdeel (4 uur): €400| Dag: €750

Ik wil graag huren >

Tiny Office | Fri-Dom

De ‘Fri-Dom’ is een hele kleine vergaderunit van 10m2 geschikt voor 1-op-1 gesprekken. De ruimte heeft standaard heerlijke fauteuiles en kan ook uitgevoerd worden in vergaderopstelling. De ruimte geeft een echt vrijheidsgevoel. Het hutje op de hei, midden in Leiden! De ruimte beschikt ook over een beschrijfbare wand. Ideaal voor brainstormsessies.

Dagdeel (4 uur): €90,- | Dag: €150,-

Ik wil graag huren >

Tiny Office | De Stek

‘De Stek’ is een vergader- en brainstorm unit van 16m2 geschikt voor 3 tot 4 personen. De ruimte heeft standaard vergaderopstelling en kans desgewenst met fauteuiles opgesteld worden. Het office beschikt over een fraai uitzicht op het park, waardoor je een rustgevend gevoel krijgt midden in een van de drukste plekken van Leiden.

Dagdeel (4 uur): €100 | Dag: €190

Ik wil graag huren >

Tiny Office | Lockerroom

‘De Lockerroom’ is een unit van 36m2 en geeft de ruimte voor plenaire vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor maximaal 7 personen. In deze multifunctionele ruimte kun je alle kanten op! De ruimte is voorzien van standaard faciliteiten zoals schrijfbare whiteboardwand, post-its, stiften, stroom en wifi.

Dagdeel (4 uur): €200,- | Dag: €350,-

Ik wil graag huren >
logo plant

Zelf een zakelijk event organiseren bij PLNT?

Bel of neem contact met ons op per mail, wij horen graag wat jouw plannen zijn!

+31 71 527 24 67
contact@plnt.nl

Supported by