Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Event spaces

PLNT biedt naast alle faciliteiten en programma’s voor ondernemers en studenten ook zalen waar externe partijen gebruik van kunnen maken. Zo kun je midden in onze bruisende omgeving vergaderen, workshops of trainingen volgen of bedrijfspresentaties houden.

Wij beschikken over zalen van 14 tot 170 personen. Van vergaderzaal tot presentatie ruimte, van café tot brainstorm; alles is mogelijk. Daarnaast zijn we bij PLNT zeer flexibel; we kijken altijd of we aan specifieke wensen kunnen voldoen. Geïnteresseerd in een zaal?

Henry Ford room

De ‘Henry Ford room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, traingingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is klassiek gestyled met retro lampen en rode tinten. De ruimte is standaard voorzien van een groot scherm met HDMI en VGA aansluiting en een flip-over.

Dagdeel (4 uur): €198,-   Dag: €372,-

Ik wil graag huren >

Elon Musk Room

De ‘Elon Musk room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, traingingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is futuristisch gestyled met lampen uit een 3D-printer, moderne hertenkop en blauwe tinten. De ruimte is standaard voorzien van een groot scherm met HDMI en VGA aansluiting en een flip-over.

Dagdeel (4 uur): €198,-   Dag: €372,-

Ik wil graag huren >

The PLNT S

The PLNT Small heeft een open en industriële uitstraling. De ruimte wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. Standaard staat hier een opstelling met 3 ronde tafels en 3 hoge tafels met in totaal (werk)plek voor ongeveer 40 personen.  De ruimte beschikt over een verrijdbaar tv scherm waar een laptop  (HDMI) op aangesloten kan worden.

Dagdeel (4 uur): €280,50   Dag: €527, –

Ik wil graag huren >

The PLNT L

Op zoek naar een meer unieke zaal voor jouw bijeenkomst? The PLNT Large heeft een open en industriële uitstraling. Door deze grote open ruimte te gebruiken als event zaal creëer je een uniek event in een inspirerende omgeving. De zaal heeft een maximum capaciteit van 170 personen in theater opstelling. De basisopstelling is ongeveer 50 – 70 stoelen in theateropstelling en 36 stoelen in werkgroepopstelling met tafels. Deze event en workshop ruimte is ideaal voor (grote) bedrijfspresentaties, break-out sessies en cursussen. De ruimte is voorzien van een beamer en geluidsinstallatie en kan met eigen laptop (HDMI) bediend worden.

Dagdeel (4 uur): €495, – Dag: €930, –

Ik wil graag huren >

Spotlight

De ‘Spotlight’ is een grote plenaire zaal met een totaalcapaciteit voor 90 personen; 50 luxe stoelen in theateropstelling en een stoere houten tribune voor nog eens 40 personen. De ‘Spotlight’ is voorzien van alle benodigde AV middelen. Deze zaal is uitermate geschikt voor (grotere) bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen.

Dagdeel (4 uur): €396,-   Dag: €744,-

Ik wil graag huren >

Reflect

De ‘Reflect’ is een zeer geschikte zaal voor b.v. onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. De zaal heeft een capaciteit van 50 – 70 personen. Er is een beamer aanwezig en een vaste computer, aangesloten op een geïntegreerd geluidssysteem. Deze ruimte is ideaal voor trainingen of workshops.

Dagdeel (4 uur): €297,-   Dag: €558,-

Ik wil graag huren >

Act

De ‘Act’ is een zeer geschikte zaal voor b.v. onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. De zaal heeft een maximale capaciteit van 32 personen. Er zijn twee beamers aanwezigen een vaste computer, aangesloten

Dagdeel (4 uur): €247,50  Dag: €465,-

Ik wil graag huren >

The WHITEbox

The WHITEbox heeft een open en industriële uitstraling volledig in het wit. De ruimte wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. Standaard staat hier een werkgroepopstelling met witte tafels en stoelen met in totaal plek voor ongeveer 30 personen. In theater opstelling heeft de ruimte een capaciteit van 40 personen. Deze ruimte beschikt over een verrijdbaar tv scherm waar een eigen laptop (HDMI) op aangesloten kan worden.

Dagdeel (4 uur): €247,50   Dag: €465,-

Ik wil graag huren >

Café De Binnentuin

Binnen PLNT bevindt zich ‘De Binnentuin’, een unieke plek waar met liefde en aandacht eten en drinken geserveerd wordt. Vanuit de visie dat goed eten en drinken bereid dienen te worden met goede ingrediënten. De Binnentuin leent zich uitstekend voor een bakkie versgemalen koffie, lunch, borrel, diner of feestje. Er is er in totaal plek voor maximaal 100 personen. 

De prijs gaat in overleg.

Ik wil graag huren >

The Roof

Op het dak van PLNT bevindt zich ‘The Roof’, een circulaire en innovatieve daktuin in het hart van het Singelpark. Met deze groene testlocatie biedt PLNT ruimte voor experimenten, workshops en brainstormsessies. Ook is het horeca paviljoen, met een prachtig uitzicht, zeer geschikt voor een borrel of feestje. Er is er in totaal plek voor maximaal 100 personen.  De duurzame showcase en testomgeving biedt ook ruimte aan initiatieven op onder andere het gebied van groene daken, zon- en windenergie, sensortechnologie en voedselproductie. 

Dagdeel (4 uur): €250,- Uur: €100,-

Ik wil graag huren >

Tiny Office | Fri-Dom

De ‘Fri-Dom’ is een vergaderunit van 10m2 geschikt voor kleinere presentaties en trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één vergadertafel centraal in de kamer staan met vier zitplaatsen. De fridom geeft een vrijheidsgevoel, het gevoel van een hutje op de hei, maar dan midden in de stad in een van de drukste gebieden van Leiden! Ook is de ruimte zeer geschikt voor een brainstorm sessie met een geheel beschrijfbare wand. Verder is de ruimte voorzien van de standaard faciliteiten stiften, post-its, stroom en wifi. 

Dagdeel (4 uur): €85,-. Dag: €150,-

Ik wil graag huren >

Tiny Office | De Stek

‘De Stek’ is een vergader en brainstorm unit van 16m2 geschikt voor 6 personen. De ruimte heeft één centrale vergadertafel met zes zitplekken. Het huisje beschikt over een fraai uitzicht op de voormalig kweektuin van het singelpark waardoor je een rustgevend gevoel krijgt midden in een van de drukste plekken van Leiden. De ruimte is voorzien van de standaard faciliteiten whiteboard, stiften, post-its, stroom en wifi.

Dagdeel (4 uur): €85,-. Dag: €150,-

Ik wil graag huren >

Tiny Office | Lockerroom

‘De Lockerroom’ is een unit van 36m2 en geeft de ruimte voor plenaire vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor 15 personen. Met een eigen pantry voorzien van basic koffie faciliteiten en een multifunctionele indeling kun je in de Lockerroom alle kanten op! De ruimte is voorzien van standaard faciliteiten zoals schrijfbare whiteboardwand, post-its, stiften, stroom en wifi.

Dagdeel (4 uur): €198,-. Dag: €372,-

Ik wil graag huren >
logo plant

Zelf een event organiseren bij PLNT?

Bel of neem contact met ons op per mail, wij horen graag wat jouw plannen zijn!

+31 71 527 24 67
contact@plnt.nl

Supported by