The Space Week Panel: Space for Life

10 oktober 2023, 17:30 – 18:30

De ruimte is een onderwerp dat vaak wordt beschouwd als real life sciencefiction en kan erg ver weg lijken. De ruimte heeft echter meer invloed op ons dagelijks leven dan je denkt! Tijdens deze paneldiscussie zie je voorbeelden van hoe de biowetenschap kan worden verbeterd met behulp van spin-off technologieën uit de ruimte, en hoe de ruimtevaart beter wordt met behulp van biowetenschap. 

Doe mee op 10 oktober en ontdek de toekomst met deskundige onderzoekers en startup-oprichters die streven naar meer Ruimte voor Leven.

Praktische details

Sprekers: Worden binnenkort bekend gemaakt

Voor wie: PhD’s en Young Professionals in ruimtevaart & bio/life sciences

Tijd: 17:30 – 18:30 met aansluitend een borrel

Locatie: Kluyverweg 1, 2629 HS Delft, Collegezaal C

Kosten: gratis

Voordat het panel begint, heb je de mogelijkheid om de workshop Seize your Dreams te volgen. Geef in het aanmeldformulier aan of je één van de twee, of natuurlijk allebei wilt volgen. 

The Space Week

Deze panel wordt georganiseerd tijdens The Space Week. Dit 9-daagse ruimtevaart-extravaganza omvat unieke ervaringen en evenementen op exclusieve locaties in Nederland. Samen met de gehele Nederlandse ruimtevaartsector laten we tijdens The Space Week NL kennis maken met de ruimte door de deuren te openen voor iedereen.

We verbinden mensen, kennis, talent en geld door alle sectoren heen om bezoekers te helpen de ruimte en haar eindeloze mogelijkheden te ontdekken. Van investeerders en beleidsmakers tot het bedrijfsleven en het publiek: er is ruimte voor iedereen.

Back to top