Workshop: Seize Your Dreams

10 oktober 2023, 16:00 – 17:00

Wanneer was de laatste keer dat je je professionele droom serieus nam? Doe mee aan onze workshop “Seize Your Dreams” om je volgende stap te zetten! Tijdens deze workshop maak je een plan om binnen 3 maanden redelijke vooruitgang te boeken in de richting van je droom. PLNT Trainer Micha Heilman begeleidt je bij het bepalen van “SMART Doelen” en het opstellen van een actieplan om deze doelen te bereiken. Je verlaat deze workshop met acties die je de komende 24 uur kunt ondernemen om je dromen te bereiken en een nieuw netwerk van gelijkgestemden binnen je faculteit.

Praktische details

Trainer: Micha Heilman (PLNT), Iago Marino (PLNT Students)

Voor wie: studenten lucht- en ruimtevaart en bio/biowetenschappen in bachelor, master en PhD

Deelnemers: max. 30

Tijd: 16:00-17:00

Locatie: Kluyverweg 1, 2629 HS Delft, Collegezaal C

Deadline om te registreren: zolang de plaatsen beschikbaar zijn

Kosten: gratis

Na de workshop is het mogelijk om het panel ‘Space for Life’ te volgen. Geef in het aanmeldformulier aan of je één van de twee, of natuurlijk allebei wilt volgen. 

The Space Week

Deze workshop wordt georganiseerd tijdens The Space Week. Dit 9-daagse ruimtevaart-extravaganza omvat unieke ervaringen en evenementen op exclusieve locaties in Nederland. Samen met de gehele Nederlandse ruimtevaartsector laten we tijdens The Space Week NL kennis maken met de ruimte door de deuren te openen voor iedereen.

We verbinden mensen, kennis, talent en geld door alle sectoren heen om bezoekers te helpen de ruimte en haar eindeloze mogelijkheden te ontdekken. Van investeerders en beleidsmakers tot het bedrijfsleven en het publiek: er is ruimte voor iedereen.

Back to top