Leiden meets Circulair

30 mei, 14:30 – 19:00

Op 30 mei 2024 vindt een nieuwe editie van Leiden Meets Circulair plaats. Leiden Meets Circulair is een interactief event waar je meer te weten komt over de circulaire economie, jouw kennis en ervaring daarmee kan delen of juist kan leren van de ervaring en expertise van anderen.

Gemeente Leiden heeft de transitie naar een circulaire economie hoog in het vaandel staan. Zo is er een subsidieregeling voor circulaire initiatieven en heeft de gemeente concrete stappen gezet in het toepassen van circulariteit in met name openbare ruimte projecten. Naast activiteiten van de gemeente zijn er in onze stad veel burgers, ondernemers en kennisinstellingen die iets (willen) doen op het gebied van de circulaire economie. Om dit netwerk van toekomstbouwers bij elkaar te brengen organiseert de gemeente Leiden samen met PLNT het event Leiden Meets Circulair.

Wat deze bijeenkomst zo waardevol maakt is dat het gaat om onderwerpen die jij belangrijk vindt! Die onderwerpen kunnen uiteenlopen: zoek jij ondersteuning voor bijvoorbeeld het uitwerken van een circulair concept, het opstellen van een ondernemingsplan of het verkrijgen van financiering? Of wil je juist meer leren over hoe je een bestaande business case circulair kunt maken? Dan ben je aan het juiste adres. Leiden Meets Circulair levert ideeën, contacten en inzichten op waar je direct je voordeel uit kunt halen.

Programma

14:30 – 15:00 | Binnenkomst met koffie en thee
15:00 – 16:00 | Pitch auction & agenda setting met elkaar
16:00 – 17:30 | Inhoudelijke break-outs
17:30 – 19:00 | Afsluitende sessie & netwerkborrel

Wat kun je verwachten? 

De expertise, uitdagingen en vragen van de deelnemers bepalen het programma van het evenement. We bouwen samen de agenda doordat jij onderwerpen kunt aandragen die belangrijk zijn voor jou. Tijdens het event gaan we in break-outs uit elkaar. In iedere break-out staat één specifiek onderwerp centraal. Gemeente Leiden & PLNT zorgen voor de aanwezigheid van de juiste experts. Na de plenaire afsluiting is aansluitend een borrel en is er gelegenheid voor netwerken en het showcasen van jouw product/materiaal. 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sam Hendriks: (s.hendriks@leiden.nl). Verdere communicatie over het evenement verloopt via het team van PLNT. 

Ben jij er ook bij? Meld je uiterlijk 27 mei 2024 aan!

Bekijk hier de compilatie van Leiden meets Circulair 2023!

Inspireer andere (circulaire) ondernemers en deel dit event met je netwerk:

LinkedIn
Email
WhatsApp
X
Facebook

Back to top