JLABS | Het ontraadselen van due diligence in biotech- en medtech-samenwerkingen

4 juli 2024 van 14:15 – 17:45

Mis deze kans niet om het potentieel van samenwerkingen met bedrijven in de gezondheidszorg te benutten. Doe mee aan dit Johnson & Johnson Innovation – JLABS programma en verken de fijne kneepjes van due diligence. Krijg stapsgewijze begeleiding, inzichten van insiders en industrie-experts, en ervaringen uit de praktijk.

Wil je je start-up of innovatief project naar nieuwe hoogten tillen? Een samenwerking of partnerschap met een groot medisch-technisch of farmaceutisch bedrijf kan een waardevolle mogelijkheid zijn om te onderzoeken. Afhankelijk van je behoeften kan het toegang bieden tot financiering, middelen, expertise en netwerken die anders misschien buiten bereik zouden blijven. Op zijn beurt kan dit helpen om de ontwikkeling te versnellen en de algehele waarschijnlijkheid van wettelijke goedkeuring en marktsucces voor een nieuwe zorginterventie te vergroten, waardoor de algehele ontwikkeling minder risicovol wordt.

Voor een start-up kan het proces om een samenwerking op te bouwen met een groot gezondheidszorgbedrijf ontmoedigend lijken en de criteria voor het beoordelen van potentiële deals onduidelijk. Tijdens dit Johnson & Johnson Innovation – JLABS programma zullen we uitleggen wat due diligence inhoudt, wat de valkuilen zijn en hoe je je kunt voorbereiden op succes.

Start-ups, vroege innovators en ondernemers zijn welkom om zich in te schrijven. Ook stakeholders die deze start-ups ondersteunen zijn van harte welkom.

Back to top