Inspiratiesessie – Ketensamenwerking in de bouw

24 juni 2024, 14:00 – 18:30

Een inspiratie- en netwerkevent voor de circulaire bouw- en sloopsector van morgen.

Als we grondstoffen duurzamer en efficiënter willen gebruiken, is het van groot belang dat bedrijven binnen de keten nog beter samenwerken. The Field organiseert daarom op 24 juni 2024 een panel- en netwerkevent om partijen in de bouw- en sloopsector in de regio Leiden samen te laten komen, te inspireren en verder te helpen groeien. 

Programma

14:00 – 14:30 | Binnenkomst met koffie en thee

14:30 – 14:40 | Opening Sander Kuin – Uitleg strategisch denken d.m.v. metaforisch bouwen met LEGO®. 

14:40 – 15:20 | Panelgesprek met Ongekend Circulair, Universiteit Leiden en de Gemeente Leiden.

15:20 – 15:30 | Korte break 

15:30 – 17:00 | Interactieve sessie met LEGO®

17:00 – 18:30 | Netwerkborrel en mogelijkheid tot rondleiding in onze SMRT Building.

Robin & Jelle van Ongekend Circulair zijn al jaren actief in de markt en gaan aan de hand van enkele voorbeelden de kansen en bedreigingen schetsen. Gemeente Leiden zal haar toekomstig beleid delen waar een goede ketensamenwerking van groot belang zal zijn. En Steven Menijn, projectmanager van de afdeling Vastgoed van Universiteit Leiden, zal in zijn rol als opdrachtgever aangeven waar de universitaire ambities en uitdagingen liggen. 

Na het panelgesprek bouwen we samen tijdens een interactieve sessie met LEGO® aan de uitdagingen van de deelnemers. Ontdekken waar eenieder waarde kan toevoegen, welke obstakels er momenteel zijn, en hoe we elkaar kunnen vinden om samen verder te komen. 

Aan het einde is er een afsluitende borrel met volop netwerkmogelijkheden en bieden we de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in het nieuwe, slimme huis van The Field: de SMRT Building. Dit is een demontabel gebouw dat onlangs verhuisd is vanuit Rotterdam naar Leiden en nu dient als experimenteerlocatie voor studenten.

We kijken ernaar uit om met je te bouwen aan een circulaire toekomst! Zien we je de 24e?

Praktische info

Datum: Maandag 24 juni 2024

Tijd: 14.00 – 18.30 uur

Locatie: Circulair Paviljoen (Stationsplein 25, Leiden)

Kosten: Dit evenement is kosteloos.

Voor wie is dit event? Dit evenement is bedoeld voor professionals, vakmensen, ambtenaren, studenten, en andere geïnteresseerden uit de bouw- en sloopsector.

Back to top