Een gezonde sales funnel creëren

18 juli 2024 om 15:30 – 17:00

Optimaliseer je verkoopproces en maak een plan om een gezonde funnel te creëren met onze gratis BD-workshop voor startende en groeiende life science bedrijven. Doe mee aan een 1,5 uur durende workshop waarin je strategieën verkent voor het bouwen en onderhouden van een gezonde sales funnel met behulp van de nieuwste tools en technieken. Na een presentatie onder leiding van een expert bespreken we hands-on activiteiten om je te helpen de dynamiek van een sales funnel te begrijpen en hoe je deze kunt verbeteren voor maximale efficiëntie.

Wat je zult leren:

Leer de basisprincipes van de fasen in de verkooptrechter, van het genereren van leads tot het sluiten van deals. We bespreken verschillende strategieën om elke fase te optimaliseren, met behulp van tools die processen kunnen automatiseren en conversiepercentages kunnen verhogen.

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor oprichters van startups, business development managers en marketingmanagers die hun marketing- en BD-strategieën willen verfijnen en conversiepercentages willen verhogen. Of je nu je huidige verkoopproces wilt optimaliseren of een nieuw verkoopproces vanaf nul wilt opbouwen, deze workshop biedt essentiële inzichten en tools om je BD-succes te vergroten.

Doe mee en transformeer uw verkoopaanpak. Verzeker je vandaag nog van een plek en maak gebruik van je sales funnel om betere bedrijfsresultaten te behalen, ondersteund door deskundige begeleiding en praktische, bruikbare inzichten. 

Bekijk het hele programma hier

Back to top