AGENDA TALENT PROGRAMMA
PLNT
13 januari 2023 – 6 april 2023

STARTUP PLAY

Iedereen heeft wel eens een idee voor een eigen bedrijf. En hoe gek, ambitieus en riskant het in eerste instantie ook klinkt, je verdient het om het een kans te geven om te zien of er potentieel is! En daarom is er Startup Play. Startup Play is een Engelstalig programma voor jonge talenten die hun idee willen omzetten in een businessplan en iets tastbaars voor zichzelf willen creëren om hun mindset te valideren en het ware potentieel van hun idee te ontdekken. 

Drie maanden lang krijg je persoonlijke coaching en doe je mee aan de interactieve sessies. Heb je nog geen (volledig) idee, maar wil je wel ontdekken of ondernemerschap bij jou past? Dan werk je samen met coach Sander jouw plan verder uit. 

De tweede ronde van Startup Play begint eind april. Alvast een beeld krijgen van het programma? Download hieronder de brochure. En meld je vooral alvast aan! De eerste plekken zijn alweer gevuld. 

Schrijf je nu in!

Download de brochure

Concrete stappen om je startup op te richten

Je wilt een eigen bedrijf starten, maar waar moet je beginnen? Wat maakt jouw startup succesvol? Tijdens Startup Play leer je hoe je het beste uit jouw idee haalt: 

  • Je leert je doelgroep beter kennen en weet wat de behoefte is;
  • Vervolgens zie je ‘the bigger picture’ en weet je globaal wat er nodig is om jouw idee om te zetten tot een startup; 
  • Je gaat aan de slag met je business model en leert hoe je een pitch deck maakt;
  • Tenslotte leer je experimenteren en de resultaten te beoordelen. En bovendien te werken met ondernemerstools binnen de design thinking methode.

Bekijk het gehele programma

 

Dit is Startup Play

Startup Play bestaat uit twee verschillende onderdelen: de persoonlijke coaching en de interactieve sessies.

De coaching krijg je van Sander Kuin, de Activatiemanager van PLNT en Startup Play Lead. Deze 4 gesprekken vinden plaats bij PLNT Leiden en plan je samen met Sander en je startup team in. Tijdens deze sessies krijg je de hulp die jij nodig hebt om alles uit het programma te halen. 

In totaal zijn er 6 interactieve sessies, op donderdagen van 16.00 tot 18.00 uur bij PLNT. De sessies bestaan uit verschillende workshops om jouw idee concreet te maken. Zo werk je aan vraagstukken en kijk je samen met de andere deelnemers waar je tegenaanloopt en hoe je aan (ondernemerschaps)problemen werkt. Op deze manier leer je van elkaar en help je elkaar. 

Na afloop sluit je aan bij dé netwerkborrel van Leiden! Bij deze borrel ontmoet je de PLNT community en maak je kennis met onze startups, studentenverenigingen en natuurlijk het PLNT team. Met mooi weer is deze op onze groente daktuin The Roof en met minder weer is deze in ons lunchcafé Midi. 

De eerste ronde van 2023 is nét gestart. Ronde twee begint eind april. Schrijf je hieronder in, meer info volgt snel. 

Ik wil meedoen! 

Bekijk meer info over het programma 

OVER PLNT

Ontdek PLNT Meer evenementen