AGENDA TALENT EVENTS
PLNT
15 augustus 2022 – 19 augustus 2022

EL CID 2022

De EL CID is het officiële introductieprogramma van de Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Of je nu uit de buurt van Leiden of Den Haag komt of van de andere kant van het land, je wel of niet op kamers gaat, of je wel of niet lid wilt worden bij een vereniging: de EL CID biedt een veelzijdig programma voor iedere eerstejaarsstudent. Centraal hierin staat dat je de stad, je studie en het studentenleven leert kennen. Daarnaast ontmoet je tijdens dit programma je medestudenten. Het is dus niet alleen dé ideale start van je studententijd, maar het is vooral ook heel leuk en gezellig!

 

De start van jouw studententijd

De EL CID is toegankelijk voor iedere student! Meer- of minderjarig, feestbeest of studiebol, Hogeschool student of Universitair student: het is voor iedereen een vliegende start voor zowel je academische als  sociale leven aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Natuurlijk is deelname niet verplicht, maar de Universiteit en de Hogeschool bevelen aankomende studenten van harte aan mee te doen. Het is een ervaring om nooit te vergeten!

 

Activiteiten

Tijdens de EL CID leer je de stad, je studie en het studentenleven kennen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd rondom deze drie pijlers. Voorbeelden van activiteiten die de afgelopen jaren georganiseer zijn: een informatiemarkt, faculteiten blok, springkussen festival, rondvaart door de Leidse grachten, een stadstour, studentenspelshow, muziekavond en nog veel meer!

De vorm van de EL CID

Op dit moment zitten we in een bijzondere tijd, waarin veel restricties voor groepsactiviteiten en onzekerheden over de toekomst bestaan. Daarom is het nog onduidelijk hoe de EL CID van 2022 plaats zal vinden. Houd de Instagram (@elcidweek) en de website van de EL CID in de gaten voor de laatste informatie.

Terug in de tijd

De EL CID staat voor de Enige Leidse Commissie Introductie Dagen. De EL CID is de commissie die al 52 jaar de introductieweek organiseert voor alle eerstejaarsstudenten de Universiteit Leiden. Sinds een aantal jaar wordt de EL CID ook georganiseerd voor studenten van de Hogeschool Leiden.  De EL CID zal dit jaar plaats vinden van 15 t/m 19 augustus 2022. Om te weten wat je mogelijkheden zijn als student, is de EL CID lopen een must!

 

Hoe schrijf ik mij in?

Wanneer je aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden hebt ingeschreven dan ontvang je een uitnodiging op je e-mail. Deze uitnodigingen zijn half juni verstuurd. Heb je de mail niet ontvangen? Check eerst je spambox! Stuur dan een mailtje.

 

OVER PLNT

Ontdek PLNT Meer evenementen